Κινηματογράφος

Θερινός Κινηματογράφος

Στην περιοχή "Μύλοι" στο πάρκο καταρρακτών, λειτουργεί θερινός κινηματογράφος 220 θέσεων. Η προβολή πραγματοποιείται από υπερσύγχρονο ψηφιακό σύστημα της Ιαπωνικής NEC, ενώ διατίθεται σύγχρονο σύστημα τρισδιάστατης απεικόνισης (3D) της Eyes3Shut με ενεργά γυαλιά, που υπόσχεται άριστη κινηματογραφική εμπειρία. 

Καλοκαιρινό Σινεμά με ξεχωριστές κινηματογραφικές βραδιές κάτω από τις ιδανικότερες συνθήκες στην άκρη του βράχου δίπλα στους Καταρράκτες. Mε σύγχρονο ήχο Dolby Surround, εικόνα σε ταινίες επιλεγμένες προβολής, ο Θερινός Δημοτικός Kινηματογράφος αποτελεί θεσμό. Οι πόρτες ανοίγουν στις 8.30μμ και η προβολή ξεκινά στις 9.15μμ. Την ταινία μπορείτε να την δείτε ενώ πίνετε το ουζάκι ή την μπύρα με το μεζέ σας από το γειτονικό "The Mill". Οι προβολές των ταινιών γίνονται από την Κινηματογραφική Λέσχη του Φιλοπρόοδου Συλλόγου Έδεσσας "Μ.Αλέξανδρος"  σε συνεργασία με την Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Έδεσσας

Πληροφορίες Υπεύθυνος Κινηματογραφικής Λέσχης Ιωάννης Κίτκας

Κάθε Ιούνιο έως Σεπτέμβριο (Για το 2023 ξεκινάμε 15.6.2023)

Χειμερινός Κινηματογράφος

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα του κινηματογράφου στο www.gocinema.gr

Αγόρασε ηλεκτρονικά το εισιτήριο σας στο www.gocinema.gr

Εισιτήρια διατίθενται και στο ταμείο του κινηματογράφου πριν την έναρξη της ταινίας. Ο κινηματογράφος λειτουργεί προσωρινά στην αίθουσα της Νομαρχίας. 

Πληροφορίες Υπεύθυνος Κινηματογραφικής Λέσχης Ιωάννης Κίτκας